Logo internetbode.nl/middelburg

Gezond en Wel Markt op donderdag 30 maart

  Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Comfort & More organiseert in samenwerking met Vegro de Gezond en Wel Markt op donderdag 30 maart . De gehele dag staat in het teken van gezondheid en welzijn. Zowel klanten als zorgprofessionals kunnen tijdens deze dag terecht voor productinformatie en workshops om het dagelijks leven een stuk comfortabeler te maken.


Comfort & More (voorheen Ouderenwinkel Middelburg) is gespecialiseerd in gezondheids- en gemaksproducten voor senioren en hulpbehoevende. Vaak kunnen kleine simpele producten al een groot verschil maken. Of het nu gaat om een vergrootglas, een verbandslof of een bloeddrukmeter voor thuis, het assortiment biedt vaak uitkomst bij dagelijkse ongemakken. In samenwerking met Vegro, dé specialist in hulpmiddelen hebben zij een dag georganiseerd met onder andere een gratis gezondheidscheck, demonstraties van trapliften, handige hulpmiddelen, aan- en uittrekhulpen en personenalarmeringen, rollatorcheck en informatie over WVO zorg. Voor de zorgprofessionals zijn er productdemonstraties van bedden, matrassen, personenalarmeringen en aan- en uittrekhulpen, zorgrobot Zora komt langs, verschillende trainingen van Vegro Academie en een spreekuur met hulpmiddelen leverancier Vegro. Onder de aanwezige zorgprofessionals wordt een hulpmiddelentas uitgereikt.

Gezond en Wel Markt De Gezond en Wel Markt vindt plaats op donderdag 30 maart tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Kalverstraat 1a in Middelburg. Samen met de leveranciers Otolift, Wuzzi, Invacare, Livit en Vegro ontvangen zij u graag.

Sinds kort exclusief te koop bij Comfort & More de TOPRO rollator 2G met een Zeeuwse Tas.

Comfort & More, Kalverstraat 1a, 4331 LZ Middelburg<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief