Logo internetbode.nl/middelburg

Autoschadeteam Baarends neemt Care Autoschade Middelburg over

  Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG/GOES - Een belangrijke ontwikkeling binnen de autoschade sector in de regio Zuidwest Nederland betreft de overname van Care Autoschade Middelburg door Autoschadeteam Baarends.


Op 12 januari jl. is bekend gemaakt dat Autoschadeteam de vestiging van Care Autoschade in Middelburg over heeft genomen. Autoschadeteam breidt met deze overname haar huidige dertien vestigingen uit en voegt Autoschadeteam Middelburg toe.

Autoschadeteam Middelburg Care Autoschade Middelburg heet nu ‘Autoschadeteam Middelburg’ en is tevens aangesloten bij Schadenet, een professionele organisatie die service, efficiency en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Schadenet maakt tevens gebruik van duurzame technieken en producten met het oog op de verantwoordelijkheid voor het milieu. Autoschadeteam Middelburg gevestigd aan de Klarinetweg 4, is het adres voor alle vormen van schadeherstel. Natuurlijk is de basis het reguliere schadeherstel, maar het bedrijf is tevens gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitherstel-en vervanging, kunststofreparatie, bekleding en schadeherstel aan caravans en campers. Ondanks dat het vervelend is om een autoschade op te lopen, is Autoschadeteam in staat om op een persoonlijke manier de zorgen uit handen te nemen.

Nóg dichter bij de klanten Met nog een Autoschadeteam vestiging in de hoofdstad van Zeeland, is de bereikbaarheid optimaal. Nu zijn we nóg dichter bij de klanten, voor nagenoeg alle dealerbedrijven, verzekeraars leasemaatschappijen en fleetowners in de regio. Bij de Autoschadeteam organisatie wordt de lat heel hoog gelegd als het gaat om kwaliteit, service en dienstverlening. Dit geldt ook voor de aangesloten bedrijven en partners. Alleen bedrijven die op hetzelfde kwaliteitsniveau opereren, passen binnen deze filosofie en dat is de sleutel tot het succes. Door continue te investeren in opleidingen én apparatuur kan men groeien naar een organisatie waar de klant zich thuis voelt. Kwaliteit is voor Autoschadeteam een vanzelfsprekendheid. Kwaliteit in schadeherstel, maar ook als organisatie en werkgever! De komende weken zal de focus liggen op het samenvoegen en structureren van de activiteiten en processen. Het pand wordt op dit moment van binnen gemoderniseerd volgens de laatste technieken. Wat voor de klanten vanzelfsprekend blijft zijn de sociale betrokkenheid en gastvrijheid die ze van Autoschadeteam op alle vestigingen gewend zijn. Welk verschil ze wel merken? Nog snellere service en dienstverlening, kwaliteit in schadeherstel, 24uur-service en merk-erkend schadeherstel volgens de laatste eisen die de fabrikant aan schadeherstel stelt.

Autoschadeteam Middelburg, Klarinetweg 4, 4337 RA Middelburg<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief