Afbeelding

ASCO Zeeland mag keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren

Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - ASCO Zeeland mag sinds kort het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. ASCO Zeeland uit Middelburg is totaalaanbieder voor kwaliteitskozijnen, topzonwering en prachtige overkappingen. Een bezoek aan ASCO is zeker de moeite waard, in een prachtige showroom van ruim 800 M² kunt u beleven wat er mogelijk is. U kunt alvast kijken op: www.ascozeeland.nl

Alles voor een tevreden klant Bij ASCO hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde we graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen” “Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”. Graag tot ziens in onze winkel!

ASCO Zeeland, Mortiereboulevard 40, 4336 RA Middelburg



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief