Budget Taxi Middelburg maakt de taxi nemen leuk

Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG – Taxi nodig? Als u belt naar Budget Taxi Middelburg, komt u op een goede, goedkope en gezellige manier op uw plaats van bestemming terecht. Dit nieuwe bedrijf is opgezet door Ismet Ozcelik. “We zijn nu een paar maanden bezig en het gaat goed. We worden steeds vaker gebeld en krijgen positieve reacties van klanten.”

Ismet Ozcelik (l) en zijn broer Huseyin staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. “We vervoeren voornamelijk personen, maar halen en bezorgen bijvoorbeeld ook pakketjes”, vertelt Ozcelik. In het weekend zijn de twee met hun zwarte Saab stationwagen en zilverkleurige Mercedes sedan op vrijdag- en zaterdagavond in het Middelburgse horecagebied te vinden. “In de zomer gaan we dat meer doen. En binnenkort staan we ook bij het station.”

Voordelig
Budget Taxi Middelburg biedt u goede kwaliteit en service voor een lage prijs. “We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat we de mensen goedkoper kunnen vervoeren. We hebben bijvoorbeeld geen kantoor en vaste telefoonlijn. Daar hoeft de klant nu ook niet voor te betalen.” Het tarief is overdag en ’s nachts hetzelfde. Het bestaat uit drie delen: het instaptarief van twee euro, het kilometertarief van 1,50 euro en het minutentarief van tien cent. “Daarmee zijn we heel voordelig en dat vinden we belangrijk. Mensen denken bij een taxi toch vaak dat het duur is, maar wij willen het leuk houden. Dat je niet eerst staat te rekenen wat de rit gaat kosten, maar gewoon kunt bellen en instappen.”
Naast de lage prijs staat Budget Taxi Middelburg garant voor service. “We vinden het ook belangrijk om een tijd te geven als mensen bellen. Dan kunnen ze zelf bepalen of ze willen wachten of verder bellen. Daarop krijgen we ook veel goede reacties.” En als u uit de omgeving van Middelburg belt, betaalt u pas als de taxi er is en u instapt. “We werken niet met voorrijkosten. Pas belden er mensen uit Kamperland die ons op Google hadden gevonden. Zij waren heel blij dat we kwamen.”

Hobby
Ozcelik heeft er al heel wat kilometers opzitten, want voordat hij als taxichauffeur aan de slag ging, was hij vrachtwagenchauffeur. Hij zit graag op de weg, vertelt hij. “Dat heb ik al sinds ik jong was. Onderweg zie je veel en je komt allerlei mensen tegen. Als ik op vakantie ga, pak ik ook graag de auto, ook al is het twee- of drieduizend kilometer rijden.” Autorijden is een hobby voor hem. “En nu blijf ik autorijden, maar met gezelschap erbij. Dat is super.” Hij geniet van alle verschillende contacten. “Dat is heel gezellig. Al zijn mensen ook wel eens moe, bijvoorbeeld als we iemand ophalen van de luchthaven. Die laat je dan lekker met rust. We kijken naar wat de klant prettig vindt.”

Budget Taxi Middelburg - Veerseweg 22b - 4332 SH Middelburg – tel. 06-30101015. FOTO ANNET EEKMAN



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief