Eigenaresse Desirée Weststrate van ‘Walcheren Vakanties’.
Eigenaresse Desirée Weststrate van ‘Walcheren Vakanties’.

Groei 'Walcheren Vakanties' zet door

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

OOSTKAPELLE - In 2017 vierde verhuurkantoor in de groei 'Walcheren Vakanties' haar 5-jarig bestaan. Inmiddels is het bedrijf een blijvertje op de Walcherse markt gebleken en zet de uitbreiding verder door.

Eigenaresse Desirée Weststrate richtte, na vele jaren in loondienst in de sector werkzaam te zijn geweest, in 2012 'Walcheren Vakanties' op. In de jaren daarna groeide het bedrijf flink. In inmiddels kunnen vakantievierders kiezen uit meer dan 50 vakantiewoningen in Domburg, Oostkapelle, Aagtekerke, Koudekerke en Serooskerke.
De verhuurde woningen zijn van verschillende eigenaren. Daardoor is er ruim aanbod aan mogelijkheden. Van 2 tot 10 personen en van studio tot luxe woning. Aan de kust of wat meer landinwaarts. Zelfs een accommodatie met sauna of jacuzzi behoort tot de mogelijkheden.

Website
Bij 'Walcheren Vakanties' boeken de klanten telefonisch of via de website: www.walcherenvakanties.com
Deze site is onlangs vernieuwd: klanten kunnen naast de boeking ook de betaling van hun vakantie eenvoudig via de site afhandelen. 'Walcheren Vakanties' werkt hiervoor samen met Recranet, een specialist in het ontwikkelen van onlinemogelijkheden voor de toeristische sector

Nieuwe medewerker
De groeiende activiteiten zorgen ook voor een uitbreiding van het personeelsbestand. Sinds Miriam in dienst is gekomen op 1 juni 2018 van dit jaar kent 'Walcheren Vakanties' een nieuwe medewerker: Miriam Janse. Naast werkzaamheden op kantoor, bezoekt Miriam ook de woningen die aan het verhuurbestand toegevoegd worden.

Welkom
'Walcheren Vakanties' heeft de ambitie om verder te groeien. Desirée Weststrate daarover: "Als mensen een mooi vakantiehuis willen verhuren, zijn ze bij ons van harte welkom. Zorg voor het eigendom, transparante communicatie en correcte financiële afwikkeling zijn onze kernwaarden. Belangstellenden kunnen geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onze website, e-mail (info@walcherenvakanties.nl) of telefonisch (0118-583410). Desgewenst maken we dan een afspraak voor een gesprek op ons kantoor."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief