Foto:

Scalda opent haar deuren dit jaar op 23 november

  Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Een opleiding volgen bij mbo-school Scalda is voor de één de perfecte combinatie tussen leren en werken, voor de ander is het een mooie opstap om een vervolgstudie te kunnen doen.


Bij Scalda kun je kiezen uit heel veel verschillende opleidingen. Deze opleidingen vallen binnen colleges en ieder college heeft een eigen aanpak, sfeer en cultuur die aansluit bij de beroepspraktijk. Met studenten en docenten die elkaar kennen.

Ontdekken

Scalda helpt jongeren bij het ontdekken van het beroep dat bij hen past en de opleiding die voor dit beroep opleidt. Dit doet Scalda onder andere tijdens haar open dagen. Anders dan voorgaande jaren heeft Scalda haar eerste open dag dit jaar al op vrijdag 23 november. De open dagen daarna vinden op 1 en 2 februari plaats. Bezoekers zijn van harte welkom op de locaties in Terneuzen, Middelburg, Goes en Vlissingen.

Kennis maken

Studiezoekers kunnen hier kennis maken met de opleidingen op de verschillende opleidingslocaties. Er zijn demo's, workshops en voorlichtingen van docenten én studenten. Studiezoekers krijgen de kans om de sfeer en identiteit van de verschillende colleges van Scalda te proeven. Er is tevens de mogelijkheid om je direct in te schrijven voor een opleiding. Via scalda.nl/opendagen is te vinden welke opleidingen hun open dag hebben op welke locatie(s).Gesponsord artikel

Scalda
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief