Jacob en Dick Nieuwenhuis van TDN Tegelzetbedrijf.
Jacob en Dick Nieuwenhuis van TDN Tegelzetbedrijf. (Foto: Marielja ten Bruggencate)

TDN Tegelzetbedrijf in Serooskerke levert kwaliteit

  Bedrijvig Nieuws

SEROOSKERKE – Tegelzetbedrijf Dick Nieuwenhuis bestaat 30 jaar. In die tijd is er veel veranderd in de badkamerwereld. Dick en Jacob Nieuwenhuis zijn van alle moderne mogelijkheden op de hoogte. Kwaliteit en efficiëntie staan bij TDN hoog in het vaandel. Een nieuwe badkamer kan al binnen twee weken gereed zijn.


Dick Nieuwenhuis (52) heeft het vak van zijn vader, tegelzetter n de bouw, geleerd. Bij de tegelzetopleiding behaalde Dick een vakbekwaamheidsdiploma en hij volgde een opleiding tot gediplomeerd aannemer. “Ik begon voor mezelf in Serooskerke. Mijn eenmanszaak groeide uit tot ik 17 mensen in dienst had. TDN richtte zich toen op grote projecten, zoals het betegelen van zwembaden en nieuwbouwprojecten.” Door het aansturen van zoveel personeel kwam Dick niet meer aan tegelzetten toe. “Ik miste het praktijkwerk en merkte dat opdrachtgevers genoegen namen met werk waarover ik zelf niet tevreden was. Ik wil iets moois afleveren.”

Onderscheiden
Dick besloot met TDN de particuliere markt te verkennen. De financiële crisis begon en goed vakmanschap leveren werd een manier om je te onderscheiden. “Wij spreken onze klanten over hun wensen en de mogelijkheden en bekijken bij hen thuis de situatie.” TDN verzorgt naast de badkamer ook de aanleg van waterleidingen en elektra. “We verzorgen de hele badkamer, ook het sanitair,” zegt Jacob Nieuwenhuis (26). Sinds 2008 werkt hij mee in zijn vaders bedrijf en in 2016 werd hij mede-eigenaar.

Garantie
“Onze klanten krijgen de garantie dat alles in orde is als we klaar zijn. We werken netjes en efficiënt, doordat we alles in eigen beheer houden.” Een badkamer kan binnen twee weken opgeleverd worden. TDN verzorgt alles, van de sloop tot het laatste kitnaadje. “Als een klant kosten wil besparen, mogen ze ook zelf zaken overnemen, zoals de oude badkamer slopen.”

Inloopdouche
In de badkamerwereld is de laatste 30 jaar veel veranderd. Nu zijn stortdouches populair, evenals de draingoot. “Mensen willen graag een inloopdouche. Daarbij is de keuze voor de juiste tegel erg belangrijk.” Veel tegels worden strak gezaagd, waardoor er bijna geen voeg te zien is. “Nisjes in plaats van plankjes zijn ook erg in trek.”

Showroom
In de showroom van TDN zijn verschillende badkamerstijlen weergegeven met tegels, toilet en waterkraantje. Ook spiegelwanden en douches staan gedemonstreerd. Daarnaast zijn er stapels monstertegels te bekijken, zowel voor vloeren als wanden. “Steeds meer huizen krijgen een vloerverwarming. Keramische tegels hebben de meest efficiënte warmteoverdracht met de laagste stookkosten. We hebben ze in allerlei uitstralingen, van natuursteenlook tot glad en strak, en zelfs in houtlook, zodat je toch het idee krijgt een parketvloer te hebben.”

De showroom is op zaterdag open van 10.00 – 17.00 uur en telefonisch op afspraak. Deze maand zijn er ruimere openingstijden. Kijk hiervoor op de website.

Tegelzetbedrijf TDN - Zompe 22 - 4353 RT Serooskerke - tel. 0118-592491.

BIJDRAGE MARIELJA TEN BRUGGENCATE 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Diverse vacatures

Vlissingen

Monteur

Goes

Diverse vacatures

Terneuzen

Bessenplukkers

Kwadendamme

pedagogisch medewerker m/v

Putte / Hoogerheide

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief