De tasjesactie van Spar Kesselaar
De tasjesactie van Spar Kesselaar

Tasjesactie Spar Kesselaar

Door: Chantal Dobbe Bedrijvig Nieuws

WESTKAPELLE - Op vrijdag 22 maart hebben wij 1350 boodschappen tassen klaar gemaakt met boodschappen (1 zonnebloembrood, 1 zak witte puntjes, 1 zak krentenbollen, 1 flesje Spar water, 1 tegoedbon voor een gratis appeltaartje en een kaart met daarop een persoonlijke boodschap van mij zelf). Deze hebben wij in de nacht van vrijdag op zaterdag aan alle huisdeuren in Westkapelle gehangen incl. het buitengebied.

Deze actie heb ik gedaan omdat er sinds september 2016 best veel gebeurd is in vooral positieve zin maar soms ook minder leuk en de Wasschapelaeren hebben mij vanaf dat ik hier kwam in september 2016 tot heden enorm goed ontvangen en gesteund in alles want waar maak je nog mee als je een zwaar auto ongeval mee maakt en er binnen twee dagen meer dan 100 kaarten gestuurd zijn met beterschap vele fruitmanden en andere cadeau's zijn afgegeven? Ik heb dat nog nergens mee gemaakt!
Ten tijde van de ombouw van de AH in Domburg en de ombouw van EMTE naar Jumbo in Zoutelande wij nagenoeg geen omzet zijn kwijtgeraakt en dat betekent dat de Wasschapelaeren enorm trouw en loyaal zijn aan onze winkel DE SPAR. Om deze reden vond ik dat ik iets terug moest doen als dank voor alles. Wat er daarna gebeurde was echt ongelooflijk!! Onze facebook en instagram ontplofte met louter en alleen positieve berichten. Mensen kwamen zelfs naar de winkel om mij persoonlijk te bedanken, op straat werd ik continu aangesproken en bedankt! Dit geeft zo een goed gevoel daar kun je jaren op teren. Ik zou nog graag 1 ding willen zeggen tegen de inwoners van Wasschappel! ''WASSCHAPPEL BEDANKT!''
Spar Kesselaar, Koestraat 14, 4361 BH Westkapelle, 0118-820993



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief