De medewerkers van de Energie-Winkel op de Zompe in Serooskerke staan klaar voor de klant.
De medewerkers van de Energie-Winkel op de Zompe in Serooskerke staan klaar voor de klant.

Energie-Winkel is betrouwbare partner in duurzaamheid

  Bedrijvig Nieuws

SEROOSKERKE - Honderden projecten door heel Nederland heeft de Energie-Winkel in Serooskerke in haar eerste vijf jaar al uitgevoerd. Met duurzame oplossingen voor woningen van particulieren en voor de zakelijke markt, kan het bedrijf van Bram Wijne zo goed als iedereen helpen. En snel ook, dankzij het netwerk van betrouwbare partners dat de Energie-Winkel inmiddels heeft opgebouwd.


Bram Wijne had een vooruitziende blik toen hij voor zichzelf begon in de wereld van de zonneboilers, die water verwarmen met behulp van de zon. "Het product heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en mensen kunnen er nu ook subsidie voor aanvragen", vertelt Wijne.

Rendement

Hij richtte zich oorspronkelijk op zonneboilers, omdat al meer bedrijven zonnepanelen verkochten, maar inmiddels is zijn bedrijf de Energie-Winkel ook gespecialiseerd in zonnepanelen, én in warmtepompen en pelletkachels. Dit zijn allemaal toepassingen om huizen energiezuiniger te maken. "Het kost geld, maar het betaalt zichzelf terug", zegt Wijne. Nu spaargeld weinig rendement oplevert, is het interessant om te investeren in het verduurzamen van de woning. "Voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook om je huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop." De subsidiemogelijkheden die er zijn voor zowel zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen als pelletkachels verlagen de drempel om deze aan te schaffen. "Als de klant dat fijn vindt, vragen wij ook de subsidie aan om het papierwerk uit handen te nemen."

Betrouwbaarheid

Ieder huis is anders, maar voor ieder huis kan de Energie-Winkel een duurzame oplossing bedenken. "Ons advies is gratis. We kunnen daarbij de benodigde producten tegen een scherpe prijs leveren en daardoor snel werken. Vaak kan de installatie al binnen vier weken plaatsvinden. We werken door het hele land en overal met lokale bedrijven, zoals installateurs." Betrouwbaarheid staat voor de Energie-Winkel hoog in het vaandel, zowel voor de producten als samenwerkende partners. "We gaan voor een tien. En daarvoor moet de klant op onze systemen kunnen vertrouwen, zodat ze bijvoorbeeld niet in de winter zonder verwarming zitten."

Gezellig

Met bijvoorbeeld de realisatie van zonnepanelen op de vele platte daken bij bedrijventerreinen en verduurzaming van campings, wil de Energie-Winkel verder groeien in de zakelijke markt. Inmiddels heeft Wijne zeven gespecialiseerde fulltimers in dienst. "Het bedrijf groeit als kool. We zijn een gezellig, informeel bedrijf, maar werken professioneel."

Energie-Winkel - De Zompe 40 - 4353 RT Serooskerke - tel. 0118-236024 - info@energie-winkel.nl 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief