Eigenstijl Uitvaartzorg heeft predicaat 'Eerlijke Uitvaarten'
Bianca Tange van Eigenstijl Uitvaartzorg.
Bianca Tange van Eigenstijl Uitvaartzorg. (Foto: Privébezit)

Eigenstijl Uitvaartzorg heeft predicaat 'Eerlijke Uitvaarten'

  Bedrijvig Nieuws

KOUDEKERKE - Bianca Tange van Eigenstijl Uitvaartzorg betreurt het dat de uitvaartbranche negatief in het nieuws is. “Er zijn steeds meer vermoedens dat uitvaartbedrijven nabestaanden misleiden en rekeningen van een begrafenis of crematie ophogen”, zegt Tange. “Dat is zeer spijtig, want je kunt een uitvaart maar één keer goed regelen.” Daarom is ze er trots op dat haar bedrijf Eigenstijl Uitvaartzorg het predicaat ‘Eerlijke Uitvaarten’ mag voeren.


Eigenstijl Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming in Zeeland die werkt met transparante prijzen, stelt Tange. “Vanuit eigen ervaring, waarbij ik te maken kreeg met een zakelijke begeleiding en torenhoge facturen, ben ik in 2018 Eigenstijl Uitvaartzorg begonnen”, vertelt ze. Met deze onderneming wil ze het verschil maken door middel van persoonlijke aandacht en eerlijke, transparante prijzen. “In september 2019 heeft Eigenstijl Uitvaartzorg als enige in de regio het predicaat Eerlijke Uitvaarten verworven.”

Betekenis predicaat

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, rekent een uitvaartverzorger met het keurmerk ‘Eerlijke Uitvaarten’ één tarief voor zijn of haar complete dienstverlening, legt Tange uit. “Al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart van uw dierbare wordt 1-op-1 doorberekend. Dus zonder marges, toeslagen, winstopslag of hoe dat ook genoemd wordt. Kortom; de kist, kaarten, bloemen, koeling, schaarwagen, het vervoer, alles staat op uw factuur tegen de inkoopprijzen van de uitvaartverzorger. Anders heeft de uitvaartverzorger immers belangen bij uw keuzes. Op verzoek kan de uitvaartverzorger zijn inkoopfacturen ook laten zien. Dat is transparant, dat is eerlijk.” Eigenstijl Uitvaartzorg voldoet aan deze eisen en daarom mag deze onderneming dit keurmerk voeren, vertelt Tange.

Tips

“Het is zaak u goed voor te bereiden op uw uitvaart. Een goede voorbereiding is het halve werk en zo voorkomt u dat u in emotionele tijden keuzes maakt waarvan u later spijt krijgt.” Tange heeft vijf tips voor een goede voorbereiding op een uitvaart:

1. De Consumentenbond concludeert dat uitvaarten in tien jaar tijd zeventig procent duurder zijn geworden. Daarom is het goed om uitvaartondernemers met elkaar te vergelijken, aldus de Consumentenbond. Zo kunnen nabestaanden honderden en soms wel duizenden euro's besparen.

2. Vraag indien mogelijk in uw situatie, vooraf een gesprek aan met één of meerdere uitvaartondernemers. In dit geval weet u met wie u te maken krijgt en of u een goed gevoel heeft bij de ondernemer.

3. Ga bij uzelf na of u voorkeur heeft voor een grote organisatie of liever een kleinschalige ondernemer.

4. Lees recensies via Google.

5. Vul de kostencalculator in op de website van Eigenstijl Uitvaartzorg.

Voorgesprek

Wilt u een vrijblijvend en kosteloos voorgesprek bij Eigenstijl Uitvaartzorg? Dan kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Eigenstijl Uitvaartzorg in Koudekerke. “En kosteloos betekent bij ons ook echt kosteloos!”

Eigen Stijl Uitvaartzorg - Boisotstraat 30 - 4371 BM Koudekerke - tel. 06 1847 8910 - mail: info@eigenstijluitvaartzorg.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>