De Nood levert al twintig jaar service en kwaliteit
De Nood verkoopt, verhuurt en onderhoudt allerlei soorten machines.
De Nood verkoopt, verhuurt en onderhoudt allerlei soorten machines. (Foto: De Nood)

De Nood levert al twintig jaar service en kwaliteit

  Bedrijvig Nieuws

's-GRAVENPOLDER - De Nood in 's-Gravenpolder, leverancier van industriële machines en aanverwante materialen, heeft een mijlpaal in het vooruitzicht. Op 1 april bestaat de onderneming van Peter de Nood en zijn zoon Corné twintig jaar. "Dat gaan we zeker vieren", vertelt Corné.


De Nood heeft vijftien medewerkers in dienst en verkoopt en verhuurt onder meer nieuwe en gebruikte heftrucks, graafmachines, shovels en reinigingsapparatuur, zoals hogedrukreinigers. Haar klanten zijn bijvoorbeeld aannemers, grondverzetbedrijven, ondernemingen in de havens en offshore, agrariërs, fruittelers en logistieke bedrijven. 

Service

Het gaat goed met De Nood en dat komt volgens Corné voor een belangrijk deel door de service die het team verleent. Als een bedrijf een machine niet kan gebruiken vanwege een reparatie of onderhoud, dan moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Dat is de visie van De Nood. "We werken snel en hebben kennis van zaken", legt Corné uit. "Stilstand kost geld en moet daarom tot een minimum beperkt worden. Wij zijn sterk in service door onze competente medewerkers, onze uitgebreide voorraad van onderdelen, zoals op het gebied van hydrauliek, en doordat we snel schakelen."

Ervaring

De Nood beschikt over een ruime voorraad machines voor verkoop en verhuur. Ook is er een groot magazijn met onderdelen. In de werkplaats reviseren de medewerkers machines, plegen onderhoud en voeren keuringen en spuitwerk uit. Keuringen en sommige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen desgewenst ook bij de klant plaatsvinden. Aan iedere levering gaat een gestructureerd proces voor de technische uitvoering en controle vooraf. Ook kunnen klanten bij De Nood een onderhoudscontract afsluiten voor hun machines. "Door onze jarenlange ervaring kennen we de markt en kunnen we garantie geven op onze verkoop. Als een gebruikte machine technisch in topconditie verkeert en daarna opnieuw gespoten wordt, dan hoeft de klant in veel gevallen niet eens een nieuwe machine te kopen. Bij ons slaagt de klant altijd." 

Groei

De Nood is blij dat ze inmiddels een mooie schare vaste klanten heeft, vertelt Corné. En daar komt nog steeds nieuwe klandizie bij. "We hebben vorig jaar weer een mooie groei doorgemaakt." In twintig jaar is er volgens Corné een solide basis voor De Nood gevormd. "Op dit fundament gaan we onze toekomst verder uitbouwen."

Kijk voor meer informatie over het bedrijf op www.de-nood.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>