Foto: ANNET EEKMAN

Veilig en feestelijk kerstshoppen bij Intratuin

  Bedrijvig Nieuws

KOUDEKERKE - Een handig pakket met twee kunstbomen en een krans, lichtjes in de kamer- of tuinplanten en fonkelnieuwe kersttrends: Intratuin Koudekerke is klaar voor een onvergetelijke feestmaand. Met de verlengde kerstshow en uitgebreide openingstijden wil Intratuin iedereen veilig en feestelijk laten winkelen en handige tips meegeven.


Intratuin presenteert een verwonderland in vier stijlen. Snowy Xmas staat voor een tijdloze kerst en op Dark Island staan groene tinten, lime en oranje centraal. Earthy Tones brengt liefhebbers van een modieuze, natuurlijke sfeer in de feeststemming en Highway Motel maakt de kerstsfeer warm en retro, met tijdloze materialen, geometrische vormen en bijvoorbeeld roze pailletten.

Openingstijden
Vanwege het coronavirus is de kerstshow al geopend. “We horen veel positieve reacties”, vertelt directeur Sjacco Joziasse van Intratuin Koudekerke. Hij merkt dat mensen een sfeervol huis in deze coronatijd misschien nog wel belangrijker vinden. “Om zoveel mogelijk mensen de ruimte te bieden om de kerstshow veilig te bezoeken, hebben we extra koopavonden op maandag, dinsdag en woensdag. Op de komende zondagen zijn we open. De druktemeter op onze website laat zien wanneer je het beste kunt komen.”

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.intratuinkoudekerke.nl

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6