The Juke Joints
The Juke Joints (Foto: Alan White)

Bevrijdingsfestival Zeeland heeft haar programma rond

  Cultuur

VLISSINGEN - Bluesband The Juke Joints is één van de acts die is toegevoegd aan de line up voor het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen.


De Cultuurwerf heeft het programma voor het festival op zondag 5 mei rond. The Juke Joints staat op het Roosevelt-podium op de Oude Markt.

Daar zijn ook plekjes ingeruimd voor de Amerikaanse band The Reverend Shawn Amos, Vincent Slegers, Boogie Beasts, Gino and The Bulldoze Band, en Sean Preston and The Loaded Pistols.

Jiri11

Op het Sena Performers Stage maken bezoekers kennis met talenten zoals Teske, Fata Boom en rapper Jiri11, die bekend is van Anbu. Liberty Peach staat met artiesten en DJ’s bij het Malala Stage. Op het Zeeland Podium staan Smelly Kitchen en deelnemers aan de talentenwedstrijden Kunstbende, Popaanzee Gold en de Zeeuwse Belofte.

Maan

Het programma voor het hoofdpodium was al eerder rond. Daar zijn Davina Michelle, Kraak en Smaak, Maan en Martijn Fischer als André Hazes de blikvangers. Meer informatie is te vinden op www.bevrijdingsfestivalzeeland.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief