Foto: Whybe

Popronde Middelburg blijft na dertien jaar nog groeien

  Cultuur

MIDDELBURG - Het programma voor de Popronde Middelburg op donderdag 7 november is compleet.


Danny Vera opent in de Vleeshal de dertiende editie van het festival. Na zijn openingswoord is daar een optreden van Beryl Anne.

De Popronde Middelburg is uitgebreid met twee locaties: Hard en Ziel van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en brasserie Sir Franklin.

Bongloard

Naast Beryl Anne zijn er optredens van Port of Call, Adain and the Wild, la loye, Wies, Bekir, Simon Keats, Ysa, Laura Whybe, Gumbo Kings, Eva van Manen, Get Jealous, Onegodless, Baer Traa, Beerbottle Chopsticks, Foxlane, Destructive Penguins, Dr Justice and the Smooth Operators, Kay Slice, Bongloard, Paracetamøl, Nancy Kleurenblind en De zingende roadie en Druiprek.

Lange Jan

De artiesten treden op in cafés, restaurants en andere locaties in de binnenstad. De toren van de Lange Jan is wederom één van de locaties. Whybe (foto) treedt daar op. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar voor die bijzondere show.

Rondreizend

De Popronde is een rondreizend muziekfestival met talentvolle bands. Dit jaar zijn er 145 geselecteerd. Elke van de 41 gaststeden kiest een aantal artiesten uit. In totaal duurt het festival tien weken. Tot de oud-deelnemers behoren bands als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé en My Baby.

Meer op www.popronde.nl

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief