Peetman komt met vier nieuwe nummers
Singer-songwriter Peetman. FOTO MARTIJN FINCKE
Singer-songwriter Peetman. FOTO MARTIJN FINCKE (Foto: Martijn Fincke)

Peetman komt met vier nieuwe nummers

  Cultuur

MIDDELBURG - De Middelburgse singer-songwriter Peetman brengt zaterdag een nieuwe EP uit met vier eigen nummers: 'Handpicked'.


Op donderdag 30 januari om 20.00 uur presenteert hij de EP officieel in café Le Penseur in Middelburg. Naast een akoestische set zijn er gastoptredens en een set met de band The Wild Horses. De toegang is gratis.

Studio

Hoewel dit de derde EP is van Peetman, die in 2015 aan een solocarrière begon, is het de eerste uitgave die hij niet thuis heeft opgenomen. Voor een mooie opname van de akoestische nummers is hij in oktober naar de Middelburgse Fuzztone Studios gegaan.

Daar heeft hij met producer Marc Blom gezocht naar een authentiek geluid. De mastering van het eindproduct heeft Rotterdammer Renzo van Riemsdijk gedaan.

Videoclips

Om extra aandacht te generen voor de release heeft Martijn Fincke een videoclip gemaakt bij het nummer 'Knocking'. Fincke en Peetman werkten eerder samen aan videoclips en leggen dit keer ook het hele scheppingsproces vast, van componeren tot presenteren.

De muzikant en de fotograaf spelen met het idee om hier een documentaire van te maken. 'Handpicked' is te beluisteren via Spotify en via www.peetman.com.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>