Eerste paal geslagen voor nieuw hotel in Dishoek

  Economie

DISHOEK - Op de locatie waar eerst restaurant-hotel De Wijde Landen stond, is dinsdag de eerste paal de grond in gegaan voor de bouw van hotel Zeeuws Licht in Dishoek.


Het vier sterren hotel ligt aan de voet van de duinen op loopafstand van het strand en biedt straks ruimte aan maar liefst 69 luxe hotelsuites en hotelappartementen, verdeeld over drie gebouwen die verspreid liggen in een fraai duinachtig landschap. De hotelappartementen zijn geschikt voor 2 en 4 personen.

Hotel Zeeuws Licht is, net als eerder Hotel Kaap West in Westkapelle, ontwikkeld door een consortium van Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp, projectontwikkelaar TEAM Concepts uit Zierikzee en hotelexploitant Kloeg Collection uit Zoutelande. De laatste onderneming - dat onder meer de hotels Kaap West en Beach Hotel in Zoutelande runt - gaat het hotel na realisatie exploiteren.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES