Foto: archief

Onderzoek overval op woning Grijpskerke in volle gang

  Politie

GRIJPSKERKE - De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de woningoverval aan de Keizerstraat in Grijpskerke, die in de nacht van zaterdag op zondag door drie gemaskerde mannen werd gepleegd. 


De daders gingen er vandoor met een fors geldbedrag, een groot deel van de opbrengst van muziekfestival Hrieps, dat zaterdag plaatsvond in Grijpskerke. Het slachtoffer van de overval, een vrouw, bleef ongedeerd. De drie mannen kwamen rond 3.15 uur de woning binnen door een ruit te vernielen. Na de overval gingen ze er vandoor in een grijze auto.

Tot nu toe heeft de politie acht getuigen verhoord. Verder is een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld, waarbij tientallen adressen zijn bezocht. Ook kreeg de politie nog zeker 15 tips van diverse mensen. De coördinator van het onderzoek is erg blij met de betrokkenheid: "Wij danken alle mensen die tot nu toe informatie aan ons hebben doorgegeven. Wij merken dat de achterban van muziekfestival Hrieps groot is en dat mensen zeer geschokt zijn. Zij zijn zeer bereid om ons te helpen om deze zaak op te lossen. Ik roep mensen op om informatie, hoe klein het ook lijkt te zijn, met de politie te delen. Het is een ingewikkeld onderzoek, maar wij zijn vastbesloten deze zaak op te lossen." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief