Onderzoek woningoverval Grijpskerke richt zich op twee auto's
Foto: Archief

Onderzoek woningoverval Grijpskerke richt zich op twee auto's

  Politie

GRIJPSKERKE - Het politieonderzoek naar de woningoverval aan de Keizerstraat in Grijpskerke, die in de nacht van zaterdag op zondag door drie gemaskerde mannen werd gepleegd, richt zich onder andere op twee auto's.


Uit de analyse van de verhoren en de tips blijkt dat de overvallers mogelijk twee auto's hebben gebruikt, een kleine witte auto en een grijze auto. Van de witte auto is op dit moment alleen bekend dat het een klein model is. Het grijze voertuig is zeer waarschijnlijk een vierdeurs met geblindeerde ramen aan de achter-  en zijkant. Deze voertuigen zijn kort na de overval in Grijpskerke en Oostkapelle gesignaleerd.

De daders gingen er vandoor met een fors geldbedrag, een groot deel van de opbrengst van muziekfestival Hrieps, dat zaterdag plaatsvond in Grijpskerke. Het slachtoffer van de overval, een vrouw, bleef ongedeerd. De drie mannen kwamen rond 03.15 uur de woning binnen door een ruit te vernielen.

De verdere vluchtroute van de daders is op dit moment niet bekend. Daarom doet de politie een beroep op particulieren én bedrijven op Walcheren, die bewakingsbeelden hebben en waarbij een deel van de openbare weg is opgenomen. Het gaat dan met name om beelden, die in de nacht van de overval, zaterdag op zondag, tussen 02.00 en 04.00 uur zijn vastgelegd.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>