Vermoedelijk is dit type Toyota gebruikt bij de overval.
Vermoedelijk is dit type Toyota gebruikt bij de overval.

Vermoedelijk witte Toyota IQ gebruikt bij woningoverval Grijpskerke

  Politie

GRIJPSKERKE - Het politieonderzoek naar de woningoverval aan de Keizerstraat in Grijpskerke, in de nacht van 11 op 12 mei, richt zich nog steeds op twee auto's.


Het merk van de witte auto is vermoedelijk een Toyota IQ. Dit voertuig en de onbekende grijze auto zijn voor en na de overval behalve in Grijpskerke, ook in Domburg en Oostkapelle gezien. 

Uit verklaringen van enkele getuigen blijkt dat de overvallers mogelijk deze twee auto's hebben gebruikt. De twee portieren van de witte Toyota IQ waren vermoedelijk voorzien van een logo. De auto's zijn kort vóór de overval in Domburg gesignaleerd en zijn daarna richting Oostkapelle gereden. Ná de overval zijn de daders van Grijpskerke, via Oostkapelle richting Domburg gereden. Het grijze voertuig is zeer waarschijnlijk een vijfdeurs met geblindeerde ramen aan de achter-  en zijkant.

De daders gingen er bij de overval vandoor met een fors geldbedrag. Het betrof een groot deel van de opbrengst van muziekfestival Hrieps, dat op zaterdag 11 mei had plaatsgevonden in Grijpskerke. Het slachtoffer van de overval, een vrouw, bleef ongedeerd. De daders, drie mannen, kwamen rond 03.15 uur de woning binnen door een ruit te vernielen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief