Forensische Opsporing verricht onderzoek naar overlijden van persoon in Westkapelle
Foto: HVZeeland

Forensische Opsporing verricht onderzoek naar overlijden van persoon in Westkapelle

  Politie

WESTKAPELLE - De politie heeft woensdagmorgen een onderzoek ingesteld naar het overlijden van een persoon in een woning in Westkapelle. Vermoedelijk heeft het overlijden van de persoon een medische oorzaak. 


Rond 07.10 uur kregen de hulpdiensten een melding van een reanimatie aan de Boekhoutstraat. Met spoed werden twee ambulanceteams en ook de traumahelikopter opgeroepen. Reanimatie door medisch personeel mocht echter niet meer baten, de persoon was al overleden. De traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest.

De afdeling Forensische Opsporing is ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van het overlijden. Volgens de politie is nog niet definitief vastgesteld waaraan het slachtoffer is overleden maar er lijkt geen sprake te zijn van een misdrijf. Vermoedelijk heeft het overlijden van de persoon een medische oorzaak.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>