Politie verricht aanhoudingen na drugsvondst in woning
Foto: Politie

Politie verricht aanhoudingen na drugsvondst in woning

  Politie

MIDDELBURG - In een woning aan de Segeersweg in Middelburg hebben agenten grote hoeveelheden drugs gevonden. Ze namen enkele duizenden pillen, een paar kilo MDMA-kristallen en apparatuur om harddrugs te bewerken.


Zondag kwam bij de politie een melding binnen van een man en een vrouw die op de Vlasmarkt in Middelburg ruzie met elkaar zouden hebben. Omdat de man zich niet kon legitimeren werd hij gefouilleerd. Hij bleek drugs bij zich te hebben en werd aangehouden. Daarop werd besloten om ook de woning van de 28-jarige man te doorzoeken. Daarbij werden drugs en drugsgerelateerde zaken gevonden en in beslag genomen. De 28-jarige bewoonster werd daarbij ook aangehouden.

Dinsdag werd nog is een derde verdachte opgepakt, een 25-jarige man uit Oostkapelle. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. De overige verdachten zitten nog vast. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>