Tweetal aangehouden op verdenking van auto-inbraken Veere
Foto: Shutterstock

Tweetal aangehouden op verdenking van auto-inbraken Veere

  Politie

VEERE - Twee mannen zijn vrijdagnacht aangehouden op verdenking van auto-inbraak. De politie zoekt slachtoffers van recente auto-inbraken die nog geen aangifte hebben gedaan. 


De politie arresteerde vrijdagnacht rond 04.00 uur op de Veerseweg twee verdachten van auto-inbraken. De politie ontving de laatste tijd op Walcheren en Oosterscheldebekken meerdere aangiftes van auto-inbraken in woonwijken. Soms was er schade aan de auto, maar soms niet. 

De politie hield een oogje in het zeil en betrapte zaterdagochtend op de Veerseweg twee verdachten op heterdaad. Het gaat om een verdachte uit Vlissingen (37) en een verdachte uit Veere (38). Zij zitten vast voor nader onderzoek. De politie zoekt slachtoffers van recente auto-inbraken die nog geen aangifte hebben gedaan.

De politie komt graag in contact met gedupeerden van auto-inbraken. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 om alsnog aangifte te doen. We vragen voor een snelle informatieverwerking om het volgende dossiernummer te vermelden: 2020-193586. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>