Logo internetbode.nl/middelburg

Divisietoernooi voor jeugdteams bij FC Dauwendaele

  Sport en Vereniging


MIDDELBURG - Zaterdag 14 januari organiseert FC Dauwendaele in Middelburg een divisietoernooi voor jeugdteams die op divisieniveau voetballen.

Een aantal klinkende namen nemen deel aan deze eerste editie van het FCD-divisietoernooi op Sportpark De Kruitmolen in de Zeeuwse hoofdstad. Acht verenigingen maken hun opwachting, waarvan er vijf van buiten Zeeland komen. Er wordt gestreden in twee poules, de eerste wedstrijd begint om 10.30 uur en de finale staat gepland om 16.40 uur.

FC Dauwendaele doet zelf ook mee aan dit divisietoernooi met een elftal onder de 18 jaar, al speelt FC Dauwendaele zelf niet op divisieniveau.

Er wordt gestreden in twee poules, na de poulewedstrijden volgen de kruisfinales en de finalewedstrijden. Behalve een fraaie wisselbokaal voor de toernooiwinnaar zijn er ook prijzen te winnen voor de beste speler, de beste keeper en de topscorer van dit divisietoernooi, Vanzelfsprekend zal ook de sportiviteitsprijs niet ontbreken.

Indeling poules

De indeling van de poules, waarmee om 10.30 uur begonnen wordt:

Poule A: JVOZ JO17-1 uit Vlissingen, VV Nieuwenhoorn JO17-1 uit Hellevoetsluis, SV MOC'17 JO17-1 uit Bergen op Zoom, FC Dauwendaele JO18-1 uit Middelburg.

Poule B: VV Spijkenisse JO17-1 uit Spijkenisse, VV Kloetinge JO17-1 uit Kloetinge, Spartaan'20 JO17-2 uit Rotterdam, Unitas'30 JO17-1 uit Etten-Leur.

De wedstrijden duren 1x35 minuten en de toegang is gratis.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief