Logo internetbode.nl/middelburg

Geslaagde Zeeuwse finale scholierentoernooi

  Sport en Vereniging


MIDDELBURG - Woensdag 4 januari
streden 34 leerlingen in koppels om de titel voor beste basisschoolleerling tafeltennis.

Eind vorig jaar hebben deze kinderen uit heel Zeeland zich geplaatst voor de finale. Ze speelden in de Zandkuil in Middelburg waar ook veel enthousiaste toeschouwers aanwezig waren om hen aan te moedigen.

De leerlingen kregen voor het toernooi een leuke warming-up die werd gegeven door enthousiaste tafeltennissers van TTC Middelburg en Westerzicht. In de pauze mochten de kinderen het allemaal opnemen tegen geoefende tafeltennissers en dat was zeker niet zo makkelijk als ze dachten.

Dit toernooi is mogelijk gemaakt voor de tafeltennisverenigingen TTC Middelburg, Westerzicht, Effect, SAR en Reynaert. Zij hopen dat leerlingen enthousiast zijn geworden en dat ze misschien wel lid worden van een van de verenigingen.

Uitslagen

Groep 7/8: 1. Norah en Yagmur, Prins Willem van Oranjeschool; 2. Sieb en Mike, Franciscusschool; 3. Ian en Thom, Theo Thijssenschool; 4. Richella en Thijssen, De Stroming; 5. Cees en Robin, Het Talent; 6. Roan en Thies, Theo Thijssenschool; 7. Tieme en Niek, Willibrordusschool; 8. Stijn en Mickey, Theo Thijssenschool; 9. Casper en Jan, Het Talent; 10. Lukas en Mieke, Theo Thijssenschool; 11. Lotte en Jesse, Franciscusschool; 12. Lianne en Maria, De Parel/Aangeenbrugschool

Groep 5/6: 1. Jens en Jasper, Wereldboom; 2. Eva en Stijn, Franciscusschool; 3. Thimo en Brad, Wereldboom; 4. Kees en Faas, Het Talent; 5. Nienke en Hannah, Theo Thijssenschool.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief