Afbeelding

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien

Sport en vereniging

VEERE - Vanaf dinsdag 15 juli organiseert Strandsport Zeeland, in samenwerking met drie strandpaviljoens langs de Zeeuwse Kust, opnieuw de Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien.

Zes weken lang kunnen toeristen en inwoners komen beachvolleyballen op de mooie stranden van Walcheren. De toernooien, die al voor het 5e jaar worden georganiseerd, zijn recreatief van aard, met teams van maximaal 4 personen. Voor de winnaar van de avond ligt er een leuk prijsje klaar. De toernooien krijgen steeds meer bekendheid en de deelname groeit ieder jaar. In 2013 hebben bijna 150 teams meegedaan. Elk jaar komen veel teams weer terug en nemen ook weer anderen mee. De sfeer is ontspannen en sportief.

De locaties zijn ook dit jaar weer:

Elke dinsdagavond: Strandpaviljoen Noordduine, tussen Domburg en Westkapelle.

Elke woensdagavond: Strandpaviljoen Neptunus, tussen Zoutelande en Westkapelle.

Elke donderdagavond: Strandpaviljoen Kaapduin, te Dishoek.

De laatste avond is donderdag 21 augustus.

Men kan zich individueel of als team aanmelden om 18.45 uur op het strand. Van tevoren inschrijven hoeft niet, maar er kunnen maximaal 20 teams per avond meedoen. Er wordt gespeeld van 19.00-21.00 uur. Daarvoor of daarna is het goed toeven op een van de strandpaviljoens. Nieuw dit jaar is dat de Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien opgenomen zijn in de Veerepas. Met deze pas krijgt een team eenmalig een korting op het inschrijfgeld.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief