Noormannen doet zichzelf te kort

WESTKAPELLE - Noormannen 1 deed zichzelf tekort in de uitwedstrijd in S-Heerenhoek tegen Patrijzen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een remise, namelijk 1-1, doch kijkende naar de vele mogelijkheden, wist Noormannen hiervan geen gebruik te maken.

In de eerste helft keek Noormannen tegen een 1-0 achterstand aan, na een doelpunt, gescoord door de thuisclub in de 38e minuut. In de tweede helft kwam Noormannen in de 57e minuut op gelijke hoogte, via een hoekschop van Finy Cijsouw. Na dit doelpunt kwam Patrijzen nog terug en wist doelman Niels van Alphen met een prima redding Noormannen voor een achterstand te behoeden.. Enkele prima mogelijkheden om te scoren, werden door Noormannen echter niet omgezet in doelpunten, o.a. Erwin Pouwelse, die het houtwerk liet trillen en dezelfde speler kwam vrij voor de doelman van de thuisclub. In de laatste minuut nog een prima mogelijkheid voor Mark Minderhoud, doch schampte de paal. De wedstrijd eindigde dus in een remise en Noormannen kreeg twee punten te weinig en kon met 1 punt afreizen naar Westkapelle.

Uitslagen overige teams

2e: Tegenstander Domburg had té weinig spelers.

Pupil van de week

Pupil van de Week is de achtjarige Luuk Cijsouw. Luuk komt uit in de JO9-1 van de Jeugdafdeling van v.v. De Noormannen. Vader Pieter is o.a. leider van dit team en oudste zus Emilie voetbal bij de Dames. Verder is de familie Cijsouw goed vertegenwoordigd binnen "De Noormannen", daar tevens nog twee nichtjes bij de Dames uitkomen.

Vrijdag 24 november zijn in Westkapelle de flyers verspreid voor het te houden:

- Zaalvoetbalkersttoernooi op vrijdag 29 december in Sportzaal "De Bellink" in Westkapelle. Alle jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden.

- Voor de te houden Noormannenoliebollendag op zaterdag 30 december worden in Westkapelle de strookjes opgehaald door de jongens en meisjes van de JO13 en JO15 op woensdag 29, donderdag 30 november en vrijdag 1 december.

- Op zaterdag 16 december start het Zevendorpentoernooi voor de JO7 en JO9 in Sportzaal "De Bellink" in Westkapelle. Het toernooi vindt voor de 33e keer plaats. Álle voetbalverenigingen uit de Gemeente Veere nemen hieraan deel.