Noormannen uitgeschakeld in beker

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag aan voor de beker tegen derdeklasser RCS uit Oost-Souburg.

Noormannen 1 had zich geplaatst als poulewinnaar voor de beker. Een prima spelend Noormannen, wat zeker niet de mindere was als de bezoekers uit Oost-Souburg. Ook RCS kreeg enkele mogelijkheden, doch vond Normannengoalie Niels van Alphen op zijn weg. In de 19e minuut kwam Noormannen op voorsprong, via een strafschop en het was aanvoerder Erwin Pouwelse die het net liet bollen. Lang duurde de voorsprong echter niet, want zes minuten later kreeg RCS eveneens een strafschop toegewezen en óók deze werd in een doelpunt omgezet. Met de 1-1 brak tevens de ruststand aan. In de 2e helft een beter Noormannen, doch enkele fraaie kansen werden niet in een doelpunt omgezet en RCS kreeg slechts enkele kansjes en de Noormannenachterhoede deed goed zijn werk. Het wachten was op het eindsignaal en strafschoppen zouden een winnaar aan moeten wijzen. RCS bleek over betere schutters te beschikken en Noormannen faalde twee maal, terwijl RCS vier maal wisten te scoren. Een vijfde penalty moest niet meer worden genomen en RCS bekert verder en Noormannen kan terugzien op een prima wedstrijd, doch de beloning bleef uit.

12.15 Noormannen DA 1-DwO'15 DA1

Zaterdag trapt géén Pupil van de Week af, dit i.v.m. de Intocht van de Sint en zijn Pieten, met een vervolg in het jeugdgebouw voor de kinderen. Tevens start om 16.00 uur de Noormannenbazar in "Kasteel van Batavia" en met diverse onderdelen, zoals een Draaibord met Pijl, Grabbelton, BeerPong, Gewicht Raden Van de Commissie, Verlotingen, Eindverloting, Rad van Avontuur, enz. Vele Sponsoren hebben hiervoor hun medewerking verleend en tevens hebben alle jongens en meisjes in Westkapelle een kleurplaat ontvangen en de winnaars worden eveneens op deze avond bekend gemaakt. De avond wordt om 22.00 uur afgesloten.