Noormannen wint in matige wedstrijd tegen MZVC

WESTKAPELLE - In een vrij matige wedstrijd in Middelburg, tegen M.Z.V.C. 1, nam Noormannen 1 de punten mee naar Westkapelle.

In de eerste helft was het al na vier minuten raak en het was Dylan Maljers die hiervoor verantwoordelijk was. M.Z.V.C. kwam nog op gelijke hoogte en de Noormannendoelman ging niet vrijuit. Voor rust leek de wedstrijd al beslist, toen Noormannen via doelpunten van Mark Minderhoud en wederom Dylan Maljers. Een ruststand dus van 1-3. In de tweede helft viel weinig te melden en één van de hoogtepunten was de 1-4 en Ron de Nooijer was hiervan de maker. Een meer dan verdiende 1-4 overwinning.

Overige uitslagen seniorenteams

Steen/Koewacht DA 2-Noormannen DA 1 1-0

Noormannen 2 en Noormannen 3 konden niet in actie. Tegenstander van Noormannen 2, Jong Ambon 2 heeft zich teruggetrokken uit de competitie en tegenstander M.Z.V.C. 3 van Noormannen 3 kon niet beschikken over voldoende spelers.

Zaterdag 14 oktober

Noormannen 1-Domburg 1, de Derby, die om 14.30 ueen aanvang zal nemen.

14.30 Serooskerke 4-Noormannen 2

14.30 Arnemuiden 4-Noormannen 3

12.30 Noormannen DA1-Nieuwdorp/Patrijzen DA1

Pupil van de week

De Pupil van de Week is de zevenjarige Timon Houmes. Timon komt uit in de JO9-2 van de Jeugdafdeling. Timon gaat deze week oefenen on in ieder geval te scoren en vindt dat een logische zaak. Timon, veel succes toegewenst.

Jeugdevenement

Dinsdag 17 oktober vindt in Sportzaal "De Bellink" het Zaalvoetbalherfsttoernooi plaats voor jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar. In totaal nemen 32 jongens en meisjes hieraan deel. Een leuk aantal ondanks de vele vakanties.