Noormannen treft voorbereidingen nieuw seizoen

Sport en vereniging

WESTKAPELLE - De voorbereidingen voor het Voetbalseizoen 2017-2018 zijn weer gaande, wat later dan anders, om reden dat de competitie later start en later eindigt. De officiële start van de competitie is 23 september en loopt door tot 27 mei.

Noormannen komt uit met 4 seniorenteams, evenals vorig jaar, inclusief een damesteam. Op spelersgebied en wat het kader betreft zijn er géén mutaties t.o.v. vorig seizoen. De selectie nam deel aan de Noormannenprestatieloop, wat in feite de start betrof t.o.v. de voorbereiding. De eerste vriendschappelijke wedstrijd vindt plaats in Westkapelle, zaterdag 19 augustus en de tegenstander is Jeka uit Breda. Op de zaterdagen 2, 9 en 16 september vinden bekerwedstrijden plaats en de tegenstanders zijn resp. Groede, Schoondijke en Breskens. Aanvullingen zullen zeker nog volgen t.o.v.het spelen van vriendschappelijke wedstrijden.

De tegenstanders van Noormannen 2 in het bekertoernooi zijn resp. Colijnsplaatse Boys 2, Zaamslag 3 en Axel. 3.

Bij de jeugd is ingeschreven voor de competitie met 6 teams. Oók voor de jeugd geldt de latere competitiestart en de latere beëindiging. Oók hier wordt deelgenomen aan bekerwedstrijden, althans door de JO17, JO15, JO13 en de JO11. De aanvang van de trainingen is verschillend per team. De JO15 start reeds op 12 augustus, gevolgd door de JO17 op 21 augustus. De andere jeugdteams starten op maandag 28 augustus, nadat de schoolvakanties weer zijn afgelopen. Evenementen waar de Jeugd aan kon deelnemen in de zomervakantie waren o.a. de Noormannenprestatieloop en het Beachvoetbal. Tevens staat de inschrijving voor Pupil van de Week weer open voor de JO11 en de JO9-1 en de JO9-2. Begin september ontvangen alle jeugdleden weer de loten van de Grote Clubactie, wat jaarlijks een prima bedrag oplevert voor de te houden jeugdevenementen.

Info: www.noormannen.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief