Afbeelding

Jeugd vis avond in de Mortiere

Sport en vereniging

MIDDELBURG - Hengelsportvereniging Middelburg organiseerde vrijdagavond 7 juli voor de derde keer in successie een viswedstrijdje voor de jeugd in de Mortiere.

Aan de Louis Armstrong straat is daar een ideaal watertje voor "waarin meestal redelijk veel vis te vangen is" de plus minus 30 kinderen mochten van zeven uur tot half negen proberen een visje te vangen maar dat viel dit jaar in vergelijk met vorig jaar wel erg tegen, er werden er dit jaar maar twee gevangen namelijk een schubkarpertje en een voorntje en dat ook nog door dezelfde jongen.

Meer in de smaak vielen de vele cadeautjes en prijsjes die na afloop door de spreekstalmeester van dienst Sam Gideonse aan alle kinderen werden uitgedeeld.

Buitenom een gratis vergunning om ook volgend jaar in de wateren van HSV Middelburg te mogen vissen waren er voor iedereen een hengel geschonken door René de Back 'n inwoner van de Mortiere en van BD Store visspulletjes en van de HSV voor iedereen `n vispet en instructie dvd`s over binnenwatervissen.

Tijdens het vissen werden er zakjes uitgedeeld met daarin voor iedereen een sinaasappel, pakje drinken en `n lolly.

De twee meest verantwoordelijke voor deze wedstrijd Cor Vereeke en René Beenhouwer denken er over om volgend jaar deze wedstrijd in een watertje wat verderop te houden waarin waarschijnlijk wat meer vis te vangen is!

Maar al met al was het toch een zeer geslaagde avond die "ijs en weder dienende" volgend jaar voor de vierde keer zal worden gehouden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief