Kledingbank Zeeland. FOTO M. VAN DER RANDE
Kledingbank Zeeland. FOTO M. VAN DER RANDE (Foto: M van der Rande)

Kledingbank Zeeland opent de deuren

  Sport en Vereniging

MIDDELBURG - Hebt u altijd al een kijkje willen nemen bij Kledingbank Zeeland? Dat is deze maand mogelijk op onze beide vestigingen in Middelburg en Terneuzen.


Stichting Kledingbank Zeeland is een non-profit organisatie die gratis kleding verstrekt aan mensen die het zelf niet meer kunnen betalen. We streven ernaar hen te voorzien van moderne, nieuwe of zo-goed-als-nieuwe kleding. Sinds de opening van ons uitgiftecentrum in Middelburg in 2012 hebben wij meer dan negenduizend klanten mogen ontvangen, waarvan ongeveer de helft kinderen zijn onder de 18 jaar. De Kledingbank wordt draaiend gehouden door het toegewijde werk van ongeveer 90 vrijwilligers. Vanaf juni 2018 hebben we ook een uitgiftecentrum in Zeeuws-Vlaanderen.

Al bestaat de kledingbank dus inmiddels al 7 jaar en weten klanten en kledingdonateurs ons steeds beter te vinden, voor veel mensen is het nog steeds niet zo bekend. Daarom openen we onze deuren en nodigen iedereen van harte uit. We zorgen voor een lekker kopje koffie of thee en onze vrijwilligers staan voor u klaar om u van alles te vertellen over het prachtige werk wat we kunnen doen.

Omdat er nog wat restanten zomerkleding in onze uitgiftecentra hangen, bieden we deze voor de bekende kleine prijsjes te koop aan.

Tevens willen we deze gelegenheid aangrijpen om u enthousiast te maken om ook een steentje bij te dragen aan het werk van Kledingbank Zeeland. We zijn naarstig op zoek naar een bestuurslid, een medewerker PR, een assistent teamleider en beursmedewerkers. Werken bij de kledingbank is gezellig en betekenisvol, je maakt echt een verschil voor je mede-Zeeuw!

De vestiging in Middelburg is maandag 19 augustus geopend voor publiek, in Terneuzen is dat donderdag 29 augustus. De tijden zijn voor beide gelijk: 10.00-14.00 uur.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief