Zee.
Zee. (Foto: Annie van Wingerden)

Expositie Eenvoud

  Sport en Vereniging

AAGTEKERKE - Van zaterdag 30 mei tot en met 13 juni exposeert Annie van Wingerden uit Zoutelande met haar aquarellen en pentekeningen in Galerie BANK Aagtekerke.


Annie heeft op jeugdige leeftijd lessen gevolgd bij illustrator Henk Rotgans. Aanvankelijk werkte ze graag met olieverf. Maar op de Vrije Academie te Rotterdam ontstond het enthousiasme voor aquarelleren. Annie heeft voorkeur voor landschappen, Hollandse luchten, rust en ruimte. Bij het schilderen van bloemen kijkt ze vooral naar kleur compositie en het karakter. Ook maakt ze gewassen pentekeningen, een techniek waarbij zowel het tekenen als het aquarelleren van pas komen. Haar werk is verrassend van eenvoud en precies in alle technieken.

Galerie BANK is ook open op 2e pinksterdag en van woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Tevens is het werk van de vaste exposanten te zien met glas, beelden, keramiek, grafisch werk en schilderijen. Toegang gratis en parkeergelegenheid aanwezig.

Bezoekers worden gevraagd rekening te houden met Corona maatregelen in de galerie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES