Trainster Ankie Meijer in actie.
Trainster Ankie Meijer in actie. (Foto: Theo Theune)

Ankie Meijer stopt als trainster bij Dios

  Sport en Vereniging

OOST-SOUBURG - Na tientallen jaren op allerlei manieren betrokken te zijn geweest bij sportvereniging Dios in Oost-Souburg nam Ankie Meijer woensdag afscheid van het trainerschap. Ze blijft wel jurylid. "We bedanken Ankie voor alle jaren dat ze zo waardevol was voor de vereniging", zegt Dios-collega Ina Poppe. "Ze was overal bij aanwezig en altijd enthousiast."

Meijer werd in 1977 lid van Dios en heeft zich sindsdien in verschillende rollen ingezet voor de club. "Ze was succesvol als turnster, trainster, hoofdleiding en jurylid", vertelt Poppe.


Afscheid

"Ankie begon als kleine turnster en had al snel de smaak te pakken. Ze mocht in de selectiegroep turnen en wilde ook graag lesgeven." Hiervoor behaalde Meijer verschillende diploma's en in 1984 stond zij zelfstandig voor een groep. Ze trainde zowel jongens als meiden en kreeg uiteindelijk de selectiegroep onder haar hoede. "Maandag 29 juni was haar laatste training en nam Ankie afscheid van haar turnsters. Dios gaat haar heel erg missen, maar gelukkig blijft ze actief als jurylid."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>