Schilderij van Anya Langerak.
Schilderij van Anya Langerak. (Foto: Anya Langerak)

Nieuwe deelnemers bij Kunst- enCultuurroute Middelburg

  Sport en Vereniging

MIDDELBURG - Tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg van zondag 5 juli zijn bijna alle ateliers, galeries en musea weer open. U kunt deze middag naar hartelust uw tekort aan cultuurbeleving in de afgelopen periode inhalen. In de tussentijd heeft de KCRM niet stil gezeten. Met trots stellen wij twee nieuwe deelnemers aan u voor:


GHS/MAS (Geloof Hoop Liefde/ Middelburgse Atelierstichting, Gravenstraat 63. Op het voorplein staat een granieten beeld van Leendert Buth uit Vlissingen en daarnaast zijn er open ateliers van Koen Beekman (maliën), Kees van de Ven (werken en tekeningen van metaal) en Barbara Jean Helmes (verscheidene 2 dimensionale disciplines).

Phoenix Art, huiskameratelier The Blue Room, Gravenstraat 10. Miranda van der Poel toont abstracte olieverfschilderijen, beschilderde ronde ijzeren oliedeksels met mixed media, objecten van vilt, fotografie en voorwerpen die ze op straat en in de natuur vindt. Met deze gevonden materialen met vaak een rafelrandje geeft ze haar gevoel vorm, structuur kleur en beeld.

Deze zondag is ook het werk van Anya Langerak te bewonderen in Padma, met empathische portretten in pastelkrijt, foto’s en pentekeningen.

U kunt iedere eerste zondag van de maand (van 13:00-17:00) bij een vijfendertig verschillende ateliers, galeries en musea in de Middelburgse binnenstad vrijblijvend een kijkje nemen. Alle deelnemers zitten op loopafstand van elkaar en hebben de nodige maatregelen getroffen om u op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen.

U herkent de deelnemers aan de uitnodigende Kunst- en Cultuurvlag.

Zie ook de website www.kunstroutemiddelburg.nl voor nadere informatie.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>