<p>Muzikale familie.</p>

Muzikale familie.

(Foto: Shutterstock)

Talent gezocht voor Family Music Contest

  Sport en Vereniging

MIDDELBURG - De Muziekschool Zeeland zoekt muzikale families voor de Family Music Contest. De leukste muzikale talentenjacht van Zeeland.


In de Family Music Contest gaat de jury op zoek naar de meest muzikale families van de provincie. De beste families gaan door naar de halve of misschien wel hele finale. De winnaar mag een eigen single opnemen in een professionele opnamestudio!


Hoe doe je mee?
Door een muzikaal optreden van jouw gezin, familie of huisgenoten te filmen en in te sturen vòòr 24 maart. Alles mag! Of het nu zang en begeleiding is of alleen instrumentaal of alleen zang. Misschien is er wel een danser(es) in jullie clubje en wordt er zelfs gedanst. De jury beoordeelt de ingezonden video’s en kiezen wie er doorgaan naar de halve en hele finale in de Kindermuziekweek. Ook geven zij feedback op de ingestuurde video’s. Een stukje gratis coaching dus! De halve en hele finale vinden half april plaats.

Stuur de video van jouw familie vòòr 24 maart in naar: m.coppoolse@muziekschoolzeeland.nl


Landelijke Kindermuziekweek
Van 9-18 april 2021 is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook de Muziekschool Zeeland doet dit jaar mee! Dit wordt een muzikaal feestje, met de halve en hele finale van de Family Music Contest, Playground Music Sessions, de Reizende Muzikanten, proeflessen en aansluitend een tof kinderconcert met Bekkens en Branie!

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6

Vacatures

Bezorger

Brabant en Zeeland

Werken bij Bomont

Brabant en Zeeland

E&I technicians

Goes

Werken en leren

Middelburg

Manager bedrijfsvoering

Goes