Sjaan Buijs met haar dochter, samen er op uit met de duo-fiets.
Sjaan Buijs met haar dochter, samen er op uit met de duo-fiets. Foto: Elise Nieboer

Crowdfunding voor duofiets in Nieuw en Sint Joosland

Sport en vereniging

NIEUW EN SINT JOOSLAND - Samen eropuit met de duofiets. Ziet u het al voor u: samen op de duofiets met uw naaste of een vrijwilliger? Lekker over de Boomdijk, gezellig naar Middelburg om een terrasje te pakken als dit weer mogelijk is of gewoon een rondje over het dorp. Samen genieten van de omgeving, kletsen en herinneringen ophalen. Heerlijk, toch?

Duofiets is er voor de bewoners van Binnenhaven, van Zorgstroon én voor inwoners van het dorp.

De medewerkers van de Binnenhaven hebben een droom: een duo-fiets voor de bewoners van Binnenhaven en de inwoners van Nieuw en Sint Joosland. Zodat de duofiets écht iets gezamenlijks is en er maximaal gebruik van gemaakt kan worden. Zodat er ruimte is voor beweging, ontmoetingen en verbindingen. Een duofiets heeft veel voordelen. Het klinkt zo eenvoudig, fietsen. Helaas is het niet meer voor iedereen weggelegd. Een duofiets biedt de mogelijkheid om wél weer te fietsen. Omdat de medewerkers dat iedereen zo gunnen, starten zij een crowdfunding.

Het doel is namelijk om vanaf juni 2021 de duofiets te realiseren. Tenminste... áls de organisatie voldoende geld inzamelt. Er is al een groot bedrag opgehaald, helpt u de Binnenhaven ook? Voor de duofiets is nog 2250,- euro nodig. Daarom vraagt de organisatie voor het laatste deel uw hulp.

Vrijwilligers gevraagd
De organisatie is ook op zoek naar vrijwilligers die mee willen fietsen.
U kunt zich aanmelden bij: vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl

Start crowdfunding
Op 7 april start de crowdfunding via: www.samenvoordebuurt.nl
Hier kunt u online doneren. Wij danken u alvast heel hartelijk voor uw hulp.
We kijken ernaar uit om samen te fietsen op de duo-fiets!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief