Welk verhaal 'vertelt' kasteel  Westhove?
Welk verhaal 'vertelt' kasteel Westhove? Foto: Quiniver Tuinder

Op stap met het Oostkapels Ontdekpakketje

Sport en vereniging

OOSTKAPELLE - Vanaf woensdag 21 april a.s. verschijnt het derde Oostkapels Ontdekpakketje: de lente-zomerversie 2021. Ben je op zoek naar ideeën voor de meivakantie of erna, dan heeft dit pakketje veel te bieden.

Het Oostkapels Ontdekpakketje is een activiteitenpakket waar je meerdere dagen mee aan de slag kan, zowel in Oostkapelle, als op Walcheren en zelfs in Zeeland. Je gebruikt alle zintuigen en het is bedoeld voor alle leeftijden. Ontdek wat bijvoorbeeld zout, kruidenthee en citroenen met Oostkapelle te maken hebben. Wat ‘vertellen’ deze producten over vroeger en wat over nu en de toekomst? En op welke plaatsen is dat? Trek erop uit, volg de met gele pijltjes bewegwijzerde LandGoed Wandeling en ga aan de hand van verhalen, producten, informatie, ideeën en tips uit het pakketje op ontdekking uit. Je wandelt over diverse buitenplaatsen in de Manteling van Walcheren, door de duinen en de dorpskern. Thuis of op je vakantieadres kun je met de producten ook iets lekkers maken of knutselen.

Bestellen

Per pakketje bedragen de kosten € 14,95. Het Oostkapels Ontdekpakketje is te bestellen via: info@stichtingtuys.nl of per app/telefoon: 06-24276453. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, het aantal pakketjes. Na het ontvangen van de kosten, brengen we de bestelling naar je toe. Geheel coronaproof. Verkrijgbaar in het Nederlands, en vanaf half mei in het Duits. Looptijd: tot en met september 2021.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief