Gymvereniging maakt prachtige kerststukjes

  Sport

WESTKAPELLE - Woensdag 13 december organiseert gymnastiekvereniging Hygiëa haar jaarlijkse kerstmarkt in sportzaal de Bellink aan de Molenwal te Westkapelle.


Van 15.00-18.00 uur is iedereen welkom voor heerlijke etenswaren en de populaire kraam met zelfgemaakte kerststukjes is ook dit jaar goed gevuld. Wees er snel bij, want op=op. Verder zijn er zelfgemaakte kerstversieringen. Ook aan de kleintjes is gedacht. Een schminker tovert de kinderen om tot ware kerstengeltjes. In de grabbelton liggen mooie prijzen en in de knutselhoek maken de kinderen prachtige knutseltjes. Tijdens het shoppen bestaat de mogelijkheid iets te nuttigen in de kantine van de sportzaal. Dit alles in een gezellige kerstsfeer. De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan de leden van de vereniging.

Hygiëa
Gymnastiekvereniging Hygiëa is in 1954 opgericht en is sindsdien een bloeiende vereniging. De vereniging telt op dit moment ruim 250 leden. De lessen variëren van peutergym tot meisjesjazz en van jongensgym tot stepaerobics en pilates. Hygiëa heeft een trouwe groep met trainers en een hecht bestuur. Uiteraard is er ook tijd voor ander vermaak zoals een uitvoering, jeugdkamp, disco en wedstrijden.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief