Open Wissenkerks Kampioenschap Geluksbiljarten voor 60 plussers

  Sport

WISSENKERKE - In januari wordt in Wissenkerke voor de eerste keer dit biljartfestijn georganiseerd. Men speelt in hotel-cafe-restaurant De Kroon en/of in zaal Onder de Toren in Wissenkerke het 1e Open Wissenkerks Kampioenschap Geluksbiljarten.


Verdeeld over diverse middagen spelen biljarters de voorrondes, welke uitmonden in een finalemiddag. Voor de beste biljarters zijn er leuke waardebonnen te winnen. Maar de naam zegt het al: het gaat niet alleen om het biljarten, geluk speelt hierbij een grote rol, zo niet de grootste. Naast diverse partijtjes libre en/of bandstoten spelen de biljarters ook nog spelsoorten zoals kegel met dobbelsteen en niet te vergeten het geluksbord. Al deze spelsoorten geven een totaal aantal punten, waarbij dus niet alleen de beste biljarter kan winnen. De deelname is toegankelijk voor iedereen met de leeftijd van 60 jaar en ouder.

Speeldata
Voorrondes: Maandag 15, vrijdag 19 en woensdag 24 januari. De finale vindt plaats op vrijdag 26 januari. De aanvangstijd voor alle dagen is 12.30 uur en men hoopt om 17.00 uur klaar te zijn. Er wordt inschrijfgeld gevraagd. Ook kan men bij inschrijving aangeven op welke dag men wil biljarten. De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 30 december. Men kan inschrijven via de e-mail: cevaal@zeelandnet.nl of telefonisch Johan Cevaal: 0113-372044. Maar vergeet niet: Vol is vol.

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief