Tankloop Westkapelle

  Sport

WESTKAPELLE - 31 december organiseert ADSV in samenwerking met Stichting Zeedijk Evenementen Westkapelle voor de derde keer de Tankloop vanaf de Tank op de Wasschappelse Zeedijk. Deze loop op oudejaarsdag is niet meer weg te denken in de loopkalender op Walcheren.


Begon de loop met een klein groepje sporters, inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grotere lopen op Walcheren. Vorig jaar deden er ruim 450 lopers mee, verdeeld over 5 km, 10 km en 20 km. De route van de 20 km gaat tegenwoordig vanaf de Tank onderlangs de duinen tot aan het plein in Dishoek. Een mooie afwisselende route. De 5 km kent een keerpunt in de buurt van de Joosjesweg en de 10 km keert op de Boulevard in Zoutelande.
De Tankloop is een prestatieloop waarbij iedereen winnaar is. Gewoon lekker lopen en op een sportieve manier 2017 afsluiten. Na afloop krijgen alle deelnemers een oliebol, want die kan op oudejaarsdag natuurlijk niet ontbreken. Het is een loop zonder prijzen, maar alle deelnemers doen per afstand wel met hun startnummer mee aan een verloting. Hierbij maken zij kans op een erg mooi aandenken. De loterij voor de 5 km vindt rond 13:45 uur plaats in Kasteel van Batavia en die voor de overige afstanden na binnenkomst van de laatste loper.
Voorinschrijving voor de loop is mogelijk via www.inschrijvenzeeland.nl. Inschrijven kan ook op de dag van de loop bij Kasteel van Batavia tot 11:45 uur. Adres: Zuidstraat 143, Westkapelle. Voorinschrijven heeft de voorkeur. Het werkt sneller en is bovendien voordeliger.
Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.dynamica-sport.nl

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief