Foto: Clubfotograaf Adrie Aarnoudse

Tafeltennisser Trinko Keen maakt rentree in Middelburg

  Sport

MIDDELBURG - Tafeltennisser Trinko Keen maakt in augustus zijn rentree tijdens de Open Zeeuwse tafeltenniskampioenschappen in Middelburg.


De voormalige nummer achttien van de wereld en halve finalist op de Europese kampioenschappen in 1998 stopte in 2009, maar keert komend seizoen terug achter de tafel. Hij gaat competitie spelen voor het Gelderse Hercules. In Middelburg speelt hij voor het eerst in bijna tien jaar weer een wedstrijd.

Belgen

De organisatie van de Open Zeeuwse betwijfelt overigens of hij gaat winnen. De Belgische nummer één Cedric Nuytinck (de winnaar van vorig jaar), zijn landgenoot Yannick Vostes en de Slowaak Thomas Keinath zijn ook grote kanshebbers.

De Sprong

De Open Zeeuwse vinden plaats op zaterdag 25 en zondag 26 augustus in sporthal De Sprong in Middelburg. Het toernooi voor de toppers is op zaterdag vanaf 12.30 uur. De toegang is gratis. Rondom de wedstrijden worden allerlei extra activiteiten georganiseerd. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief