Mountainbiken voor stichting Ride4Kids Zeeland

  Sport

WESTKAPELLE - Stichting Ride4Kids Zeeland houdt zaterdag 24 november vanuit Westkapelle de tweede editie van de Mountainbike Pepernotentocht.


'Samen trappen wij energiestofwisselingsziekten de wereld uit en zetten onze energie in voor de kinderen die deze energie niet hebben', is het motto van de organisatie. 

Succes

De eerste editie vorig jaar november was een succes, met tweehonderd mountainbikers aan de start in Westkapelle. Nu hoopt de stichting op vierhonderd deelnemers.

Route

De route, met start en finish in Westkapelle, is vernieuwd en leidt de mountainbikers zoveel mogelijk 'offroad' langs het westen van Walcheren. Er is een tussenstop bij de Oranje Ride4Kids Zeeland Caravan bij de Kanovijver in Vlissingen. 

Geen medicijn

Stichting Ride4Kids is opgericht om geld in te zamelen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. 'Tot op heden is er nog geen medicijn om deze kinderen te behandelen of zelfs te genezen.'

Pyreneeën

Ride4Kids Zeeland probeert met de Mountainbike Pepernotentocht zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de door Ride4Kids georganiseerde 'Pyreneeën Challenge'. Zo zijn ze al een paar jaar bezig met het organiseren van evenementen, zoals spinning- en culi events en fietstochten. Klik hier voor meer informatie over de Mountainbike Pepernotentocht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief