+-voetbal-sport-bal-
+-voetbal-sport-bal-

Serooskerke zamelt geld in voor goede doel en historische wedstrijdbal

  Sport

SEROOSKERKE - De wedstrijdbal van de historische oefenwedstrijd tussen VV Serooskerke en het Nederlands elftal in 1988 keert misschien terug naar de amateurclub.


Legendarische spelers als Marco van Basten, Frank Rijkaard en Ruud Gullit en de al net zo legendarische trainer Rinus Michels raakten hem dertig jaar geleden aan. Na de wedstrijd zetten ze hun handtekening op de bal, die daarna als dank naar de sponsor ging.

Deze sponsor blijkt dertig jaar later ernstig ziek te zijn en wilde de bal veilen voor Alpe d’Huzes.

Beklimming

Het geld schenkt hij aan iemand die meedoet aan de beklimming van de Alpe d’Huez voor KWF. De sponsor heeft gezegd dat als VV Serooskerke helpt geld in te zamelen voor Alpe d’Huzes de historische wedstrijdbal terugkeert naar de club. “Een unieke kans”, zegt het bestuur. “We willen graag helpen.”

Baromzet

Een deel van de opbrengst van de baromzet van de nieuwjaarsreceptie is al opzij gezet. Daarnaast komen alle leden in actie en staan er collectebussen in de kantine. Op zaterdag 25 mei moet bekend zijn hoeveel geld is opgehaald voor het goede doel. Meer informatie? Zie www.vvserooskerke.nl.    
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief