Speurtochten
Speurtochten Foto: Collectie Polderhuis

Ontdek Westkapelle met een speurtocht

Sport en vereniging

WESTKAPELLE - Op 27 december tussen 11.00 en 16.00 uur kun je bij het Polderhuis 3 verschillende speurtochten kopen waarmee je Westkapelle kunt verkennen.

Een leuke bezigheid voor als de kinderen vrij zijn en zo op ontdekkingstocht te gaan. De speurtochten zijn te koop in de museum winkel voor €2,50 per stuk. ‘Zie Westkapelle op een andere manier’, ‘Ontdek wat er leeft op de grens van land en water’ en ‘De monumenten van Westkapelle’. Na afloop kun je bij het Polderhuis terecht voor een kop snert of een glaasje Glühwein om op te warmen. De speurtochten zijn ook op andere dagen te verkrijgen bij het Polderhuis.

Geocaching
In Westkapelle kun je ook verschillende caches vinden die onderdeel uit maken van het spel Geocaching. Ook via dit spel kom je op plaatsen waar je normaliter niet zou komen.

Zeeuwse speurtochten
Sharon van Zeeuwse speurtochten biedt ook in Westkapelle een speurtocht aan naast vele andere plaatsen. De speurtochten zijn online te koop via haar site: www.zeeuwsespeurtochten.nl

Polderhuis en openingstijden
Het Polderhuis is beperkt geopend nu en in de kerstvakantie. Je kan terecht aan de achterkant bij het Polderhuis tussen 11.00-16.00 uur voor speurtochten, coffee to go, heerlijke taart, bouwplaten en cadeautjes. Vuurtoren ’t Hoge Licht is tot 14 januari gesloten voor publiek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief