Herbert Keijman won zaterdag 1 wedstrijd
Herbert Keijman won zaterdag 1 wedstrijd Foto: TTV Arnemuiden

Tafeltennissers Arnemuiden gedeeld koploper met Smash na 7-3 nederlaag

Sport en vereniging

ARNEMUIDEN - Op bezoek bij Smash uit Monster hebben de tafeltennissers van Arnemuiden voor het eerst averij opgelopen in de landelijke 3e divisie. De Westlanders gingen er met een 7-3 winst vandoor. Jeroen de Heide won twee partijen, Herbert Keijman voegde daar één winstpartij aan toe. Wilbert Poppe kwam deze avond niet tot scoren.

Aan spannende wedstrijden geen gebrek zaterdag in het Westland. Herbert Keijman beet de spits af en won met 11-13 in de vierde game van Kelvin Heemstra. Kopman Jeroen de Heide kwam tegen Sander Kuyvenhoven met 7-4 voor in de vijfde game, maar moest toch de winst aan Kuijvenhoven laten. Ook in het dubbelspel kwamen Keijman en De Heide met 8-5 voor in de vijfde game, maar lieten ze de winst op de ‘big points’ liggen. Wilbert Poppe perste er tegen Heemstra een vijfde game uit, die ging echter met 11-7 verloren.  

Tegen Voois en Heemstra  toonde De Heide aan dat hij er ook op de belangrijke momenten stond. Beide wedstrijden won hij in vijf games. Poppe en Keijman waren kansloos tegen Kuijvenhoven en Voois, wat resulteerde in een 7-3 einduitslag.  

Hiermee vindt het Arnemuiden-team zich naast Smash terug op een gedeelde eerste plek in deze derde divisiepoule. Door de 6-4 winst van Alexandria op concurrent ONI en het 5-5 gelijkspel van TTC Middelburg tegen VTV zijn de verschillen in deze poule echter minimaal. Zaterdag 19 maart komt ONI uit Wijchen op bezoek in Arnemuiden.  

De wedstrijden van het tweede en derde herenteam waren afgelopen weekend uitgesteld. Het vierde team van Arnemuiden bewees zich zelf een slechte dienst met een 8-2 verlies in de degradatiewedstrijd tegen TTC Middelburg 4. Bas Steijn en Rob Brant zorgden voor de punten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief