Logo internetbode.nl/moerdijk

Politie pakt mogelijke stropers op in Klundert

  112 Meldingen

KLUNDERT - Aan de Blauwe Hoefsweg in Klundert heeft de politie donderdagnacht vier mannen aangehouden die zich mogelijk bezig hielden met stroperij.


Omdat in de melding die over het viertal binnenkwam ook gesproken werd van een vuurwapen, namen de dienstdoende agenten de nodige voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen tijdens hun zoektocht. Meerdere surveillance-eenheden werden naar Klundert gestuurd en alle agenten trokken hun kogelwerende vesten aan. Ook assisteerde een politiehelikopter bij het zoeken.

Windhonden De vier personen werden aangetroffen in een auto, waarin zich ook nog zeven windhonden bevonden. Omdat dit type honden vaak gebruikt wordt door stropers, onderzoekt de politie of de mannen zich mogelijk hiermee bezig hielden.

De vier aangehouden mensen zijn afkomstig uit Made, 59 en 20 jaar oud, een 67-jarige man uit Tilburg en een 67-jarige man uit Eindhoven.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief