Logo internetbode.nl/moerdijk

Man in korte tijd twee keer aangehouden

  112 Meldingen

ZEVENBERGEN - Een 42-jarige man uit Spijkenisse is woensdag in Zevenbergen in korte tijd twee keer aangehouden. Beide keren gebeurde dat op hetzelfde adres.

Rond 16.10 uur kreeg de politie een melding van een man die in een woning zwaar onder invloed zou zijn van drank en drugs. De bewoners voelden zich door hem bedreigd. Agenten sommeerden de verdachte de woning te verlaten. Hierop werden ze door hem uitgescholden, waarna hij aangehouden werd voor huisvredebreuk. Na verhoor werd hij met een proces-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld.

Zolder Net na middernacht kreeg de politie wederom een melding dat de man de woning waar hij eerder was aangehouden binnen was gedrongen. Daarbij was ook een ruit vernield. Ter plaatse troffen agenten de man op zolder aan. Dit keer werd hij aangehouden voor vernieling en huisvredebreuk.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892268116-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief