Afbeelding
Foto: Kringloop Mama's Huisraad

Weer inbraakpoging bij kringloopwinkel Mama's Huisraad

Door: Monique Jansen OUD 112 Meldingen

ZEVENBERGEN - Het inbrekersgilde heeft in de nacht van zaterdag op zondag weer een inbraakpoging gedaan bij kringloopwinkel Mama's Huisraad in Zevenbergen. De dieven kozen het hazenpad toen het alarm afging. 

De politie was na de melding binnen vier minuten ter plaatse, maar de dader bleek al gevlogen. Agenten constateerden een braakspoor op de buitendeur. Vermoedelijk heeft de dader zo geprobeerd om binnen te komen. Agenten hebben het pand en de bossen nabij de kringloopwinkel grondig doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. De uitbaters van Mama's Huisraad benadrukken dat er in de shop geen spullen van waarde zijn te vinden. De opbrengst van de meubels die wordt verkocht, wordt geschonken aan kinderkankerfonds KiKa. 

Eind december werd ook al ingebroken in de kringloopwinkel aan de Hazeldonkse Zandweg. Toen werden een computer, sieraden (zonder waarde), speelgoed en het geld voor KiKa gestolen. Daarnaast richtte de dader een ravage aan in het pand. Deuren waren vernield en vitrines bleken kapot geslagen. Ook waren spiegels en rookmelders kapot gegooid. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief