Dronken autobestuurder (32) uit Klundert moet rijbewijs inleveren in Bergen op Zoom

Dronken autobestuurder (32) uit Klundert moet rijbewijs inleveren in Bergen op Zoom

  112 Meldingen

BERGEN OP ZOOM - Verschillende weggebruikers hadden bij de politie gemeld dat er vrijdag rond middernacht mogelijk een dronken automobilist op de A58 ter hoogte van Bergen op Zoom zou rijden. De 32-jarige man uit Klundert bleek bijna vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben en moest zijn rijbewijs inleveren.


Volgens de melders reed de man heel langzaam en slingerend over de weg, wat gevaarlijke situaties op kon leveren. De automobilisten zijn, om aan te geven aan andere weggebruikers dat er een gevaarlijke situatie gaande was, met hun alarmlichten aan om de auto heen gaan rijden. De man nam uiteindelijk de afslag en werd op de Gagelboslaan in Bergen op Zoom door politieagenten aan de kant gezet. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij veel te veel had gedronken.

Op het politiebureau moest de man een ademanalysetest ondergaan. Hij bleek bijna vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. De man moet zijn rijbewijs inleveren en een Officier van Justitie zal te zijner tijd bepalen wat de verdere afhandeling van de zaak wordt.

Robbert Temmen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>