Foto:

Verstandelijk beperkte Martin (7) al dagen vermist; door ouders meegenomen uit jeugdinstelling

  112 Meldingen

De 7-jarige Martin Florian Den Hertog uit Oisterwijk is al een aantal dagen vermist. De politie meldt dat de jongen een verstandelijke beperking heeft en in een jeugdinstelling in Oisterwijk woont in verband met een ondertoezichtstelling. Tijdens een bezoekmoment op woensdag 24 juni is hij door zijn ouders meegenomen.


Het is onbekend waar zij nu zijn en waarom Florian is meegenomen. Martin is een jongen met een verstandelijke beperking en hij verbleef in verband met een ondertoezichtstelling in een instelling in Oisterwijk. De politie deelt de signalementen van de drie op hun website: Martin heeft kort, blond haar en droeg op het moment van de verdwijning een wit met rood gestreept T-shirt. Zijn vader is een 49-jarige man van 1 meter 90 met donker haar. Hij is stevig met een buikje. Hij droeg een beige lange broek, een roze T-shirt en bruine sandalen. Hij komt uit Australië, dus hij praat mogelijk met een accent. De moeder van Martin is een 34-jarige vrouw uit Rusland die bijna geen Nederlands praat. Ze is 1 meter 70 lang en heeft zwart, stijl haar tot op haar schouders. Ze droeg een zwarte broek, wit T-shirt met bedrukking en sandalen toen ze voor het laatst gezien werd.

De politie wil graag weten waar Martin is, zodat hij de juiste zorg kan krijgen. Ook willen ze weten waar zijn ouders nu zijn. 


De vermiste Martin

Voornaam: Martin
Roepnaam: Martin
Naam: Martin Florian Den Hertog
Geboortedatum: 28-11-2012
Huidige leeftijd: 7
Haarkleur: kort blond haar, scheiding links in het haar
Geslacht: Man
Kleding: wit met rood gestreept T-shirt
Huidskleur: blank


Vader

Lengte: 1.90
Haarkleur: donker
Geslacht: Man
Postuur: stevig met buikje
Kleding: beige lange broek, roze T-shirt en bruine sandalen
Huidskleur: blank
Afkomst: Australisch, hij praat mogelijk met een accent
Leeftijd: 49


Moeder

Lengte: 1.70
Haarkleur: zwart stijl haar tot op de schouders
Geslacht: Vrouw
Kleding: zwarte broek, wit T-shirt met bedrukking en sandalen
Huidskleur: blank
Afkomst: Russisch, ze praat bijna geen Nederlands
Leeftijd: 34
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>